Një grup i asamblesitave të Skenderajt kanë vendosur që në festën e Kurban Bajramit të jenë mysafir në Shtëpinë e Pleqëve në Skenderaj.

Asambleistët që vijnë nga radhët e PDK-së në Skenderaj; Fitore  Mangjolli, Albert Rexhepi, Lavdije Geci e Besarta Meha thanë se  “Aty takuam disa prej banorëve të kësaj shtëpie dhe ua uruam festën, ata me ne ndanë dhimbjet e tyre në këtë ditë feste, duke e thënë se do të donin këto festa t’i festonin me familjarët e tyre por prapë ata thanë se janë të kënaqur me kushtet dhe kujdesin që ju ofrohet. Dhe vizita jonë sot ata i bëri të ndihen mirë dhe jo të harruar”.

Përveç në Shtëpinë e Pleqëve ky grup asamblistëve kanë vizituar edhe përfaqësuesit e  e Handikos-it në Skenderaj dhe Bashkësinë Islame në Skenderaj.