Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar personin e kërkuar në Drenas.

Në njoftim thuhet:

Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata, është arrestuar një mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës. /Drenica Press/