Burimet e Koha Ditore marrin vesh se sot është arrestuar bosi i disa bastoreve dhe kazinove i njohur me emrin “Curri” nga Mitrovica.

Arrestimi është bërë para disa minutave në rezidencën e tij në lagjen “Marigona”.

Ai është pronar i disa bastoreve dhe kazinove tashmë të mbyllura në Kosovë.

Koha.net ka provuar të marrë konfirmim nga përgjegjësit në Policinë e Kosovës dhe jemi në pritje të përgjigjes së tyre.

No tags for this post.