Policia e Kosovës përmes raportit të saj ka bërë të ditur se ka arrestuar personin e kërkuar në Qikatovë të re të Drenasit, transmeton Gazeta Drenica Press

Në raport thuhet:

Fsh. Qikatov e Re, Gllogoc  09.11.2018 – 11:00.Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata është arrestuar një mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës. /Drenica Press/