Një person është arrestuar, D.K.(1996), që shkaktoi aksidentin në komunikacionin rrugor me datë 24 shkurt të këtij viti, me ç’rast pësoi këmbësori T.(Besart)B. lindur (2011) nga Deçani , të cilit i shkakton lëndime të rënda trupore dhe në atë kohë ka ik nga vendi i ngjarjes në drejtim të panjohur.

Me urdhër të Prokurorit të shteti të njëjtit i është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë.