Arrestohen dy persona të dyshuar për veprën penale ‘vrasje në tentativë’

Në mesditën e datës7 shkurt2018, Policia në Mitrovicë ka arrestuar dy persona të dyshuar për vepër penale ‘vrasje në tentativë’.

Loading...

Ngjarja fillimisht ishte raportuarpër njëperson të lënduar qëkishtekërkuar tretman mjekësor në spitalin rajonal në Mitrovicë,ku më pas bëhet e ditur sei lënduar kishte mbetur viktima B.R., ku sipas mjekut lëndimet i kishte nganjë mjet i mprehtë, dyshohet të jetë thikë.

Në bazë të të dhënave të para të siguruara Policia ka identifikuar dhe ka arrestuar dy të dyshuarit N.A., dhe A.S.,të cilëve pas procedurave intervistueseu është caktuar masa e ndalimit policor.

Nga hetimet e para të zhvilluara bëhet e ditur se incidenti ndërmjet dy të dyshuarve dhe viktimës ishte si rrjedhojë e një mosmarrëveshje të çastit.

Rasti po hetohetme elemente të veprës penale ‘vrasje në tentativë’.