Apple pritet që javën e ardhshme të prezantojë një përditësim të iOS 8.1.3. Nuk dihet akoma nëse përditësimi i ri i Apple është një version beta ose një lirim publik.
iOS 8 mendohet se do të jetë një pajisje i ngjashëm me iOS 8.1.2, dhe do të fokusohet kryesisht në përmirësimet e gabimeve dhe mungesave që kanë qenë në versionin paraprak.
Ndërkohë në rrjetet e Apple me pajisjen që punun me iOS 8.1.3 është vënë re rritje e numrit të vizitorëve sipas MacRumors, duke bërë që të kuptohet se ai është ekzistent, raporton albeu.
No tags for this post.