Pas lançimit të pamjes paraprake për klientë të zgjedhur shtatorin e kaluar, Microsoft tani është duke lançuar Planner, aplikacionin e saj të menaxhimit të projektit, për të gjithë përdoruesit e saj Office 365.

Mjeti ju lejon të planifikoni projekte për ekipin tuaj, apo për biznesin tuaj, shkollë ose organizatë jo-fitimprurëse. Pasi të keni shtuar bashkëpunëtorët, ju mund t’i caktoni atyre detyrat me datat e caktuara, të ndani dosje dhe të merrni një pasqyrë vizuale të progresit të të gjithëve.

Ndërfaqja është e ngjashme me aplikacionet si Trello dhe Asana, por përparësi e qartë këtu është se ajo menjëherë do të jetë në dispozicion për kompanitë e shumta dhe ekipet që kanë adoptuar tashmë Office 365 të  Microsoft-it, raporton TechSot.Al.

Megjithatë, janë ende ditët e para për Planner – ndryshe nga rivalët e saj, ajo nuk ka aplikacione mobile vendas dhe ju në vend të kësaj duhet të identifikoni për shërbimin nëpërmjet shfletuesit tuaj, dhe mbështeteni në njoftime email për të ditur nëse iu është caktuar një detyrë të re.