Aksion humanitar për ta ndihmuar aktorin nga Drenica Ganimet Bytyqi-Lalushi

Hoxha nga Prizreni, njëherit edhe drejtor ekzekutiv i Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati, nëpërmes një postimi në rrjetin social facebook ka kërkuar ndihmë për aktorin Gnimet Bytyqi-Lalushi i cili vjen nga Tersteniku i Drenasit.

Loading...

Halil Kastrati tregon kushtet e vështira ekonomike të Lalushit, si dhe tregon se ende vuan nga sëmundja e kancerit në kokë, poashtu Hoxha tregon se Lalushi për shërimin e tij kishte dhënë çfar kishte pasur edhe pse jetonte në kushte ekstreme të varrfërisë.

Ky është postimi i tij i plotë:

 

”Ndosha shumica nga ne e njohim!

E filluam aksionin që Lalushin ta bëjmë me shtëpi! Bashkohu edhe ti!

Dikur ishte humoristi që të gjithë neve na aktronte, emri i tij është Ganimet Bytyqi “Lalushi”

Ai sot vuan nga kanceri në kokë.

Ne sot e vizituam dhe na tregoi se për shërimin e tij kishte dhënë çfar kishte pasur dhe pse jetonte në kushte ekstreme të varrfërisë.

Ne po fillojmë aksionin për Lalushin….

Zoti ju shperbleftë!..”