Aksidentohen arbitrat e futbollit, makina kthehet përmbys

Një aksident është shënuar në Përrenjas Fshat ku janë përpalsur du automjete më njëra-tjetrën dhe si pasojë një nga autoveturat ka përfunduar e përmbysur.

Në aksident janë përfshirë edhe katër gjyqtare të futboillit shqiptar ku bëhet me dije se nuk kanë rrezik për jetën.

Akoma nuk dihet identiteti i tyre dhe neës kishin ndonjë ndeshje për të gjykuar këtë të dielë.