Aksident, saja godet makinen

Fotografia e ilustruar

 

Policia e Kosovës ka raportuar se në fshatin Dumnicë të Vushtrrisë, se një person i rritur derisa ishte duke rrëshqitur me saj,  nga pakujdesia ka goditur një veturë në lëvizje, i njëjti ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar në QKUK për trajtim të nevojshëm mjekësor.