Para pak çastesh ka ndodhur një aksident trafiku në Pejë, ku për pasojë janë lënduar disa persona.

Kështu ka bërë të ditur një dëshmitar okular në kushte anonimiteti. Sipas tij, në aksident janë përfshirë një veturë e cila mban logo të kompanisë “Coca-Cola” dhe një rimorkio e cila besohet të ketë qenë e vendosur në një tjerë veturë.

Të aksidentuarve, në nidhmë besohet t’iu kenë dalur edhe disa pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës.