Një aksident trafiku ka ndodhur sot në orët e mëngjesit në Prishtinë, saktësisht te ndërtesa e komunës së Prishtinës.

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 08:30.

Aksidenti ka ndodhur ndërmjet një veture dhe autobusi, ndërsa nuk raportohet për të lënduar.