Një aksident ka ndodhur në qytetin e Gjakovës, ku është përfshirë vetura e policisë dhe një kamion-mikser.

Siç shihet edhe në fotografi, vetura e policisë është përplasur me kamionin-mikser, ndërsa nuk raportohet për të lënduar.