Partia e Behxhet Pacollit po vazhdon shtrirjen e saj nëpër fshatrat e Vushtrrrisë.

Sot nënpërkujdesjen e kordinatorit, Nauf Ali, në fshatin Stanofc u formua nëndega, e 18-të në komunën e Vushtrrisë.

Banorët e fshatit zgjodhën kryesinë e nëndegës. Kryetar u zgjodh Artan Cakaj.

Nënkryetar Dradan Cakaj dhe Valon Cakaj, sekretar Labinot Cakaj.
Kryesia plotësohet edhe me shtatë anëtarët: Visar Cakaj, Arsim Cakaj, Lavdim Shala, Edon Shala, Liridon Cakaj, Sutki Cakaj, Mentor Cakaj./Drenicapress.info/