Të dielën më 26 gusht në Aqarevë të Skënderajt do të organizohet një akademi përkujtimore për njërin nga themeluesit e UÇK-së, Ismet H. Rrahmani.

Përveq homazheve tek varri i të ndjerit, manifestimi qëndror do të mbahet tek Kulla që është ndërtuar tek vendi ku ka ra heroikisht Ismet Rrahmani.

Kjo akadami përkujtimore do të organizohet nga familja e të ndjerit dhe shoqatat e UÇK-së në Skënderaj./Drenicapress.info

Image result for ismet h rrahmani