Një histori interesante rreth dy të rinjve të cilët patjetër do t’ju hapin një dimension të ri në të menduarit.

Fakti është se jeta është vërtet shumë e shkurtër dhe ne nuk duhet t’i shohim njerëzit sipas gjendjes së tyre materiale, sepse po dëshmojmë se si po ecën jeta, sot jemi lart, nesër poshtë, transmeton gazetametro.net.

Një djalë i ri ra në dashuri me vajzën e një biznesmeni të shquar dhe të pasur.

Ai ishte plotësisht i magjepsur dhe me zemër të sinqertë, vendosi ta propozonte, por vajza e goditi atë si me ujë të ftohtë dhe e refuzoi.

“Pra paga juaj mujore … unë e shpenzoj atë në një ditë! Dhe ju prisni që unë të martoj me dikë si ju? Unë kurrë nuk mund të të dua, harroje, gjej dikë nga lidhjet tuaja”, tha ajo.

Megjithëse ishte shumë i zhgënjyer, për ndonjë arsye ai nuk mund ta largonte atë nga koka e tij.

Kanë kaluar dhjetë vjet dhe u takuan përsëri në një qendër tregtare. Normalisht, sepse atë e donte shumë, ai nuk e harroi atë.

Ai e njohu menjëherë dhe e përshëndeti, ai nuk ndryshoi shumë.

“Hej, je ti! Si jeni? Unë u martova, ai është i zgjuar dhe fiton shumë, një mashkull i vërtetë. Po për ty? ”

Ai mbajti lotët e tij kur kujtimet e fjalëve të saj u kthyen … ai kujtoi se e kishte dashur ndonjëherë atë.
Pas pak çastesh, burri i saj u shfaq, pak i habitur nga biseda me të cilën po fliste gruaja.

“Zotëri? Mirëdita! Unë shoh se ju keni takuar gruan time? “, transmeton gazetametro.net.

“Mirëdita, zotëri …?” Ai u përgjigj.

“Carter, emri im është Carter shefi im. E dashur, ky është shefi im, ai është pronari i projektit 100 milionësh që të tregova!”

Gruaja mbeti e habitur. Pas përshëndetjeve, çifti u largua.

Pas shokut fillestar, ajo e pyeti burri: “Prit, ai është me të vërtetë shefi yt?”

“Epo, e dashur. Ai është një njeri shumë modest, por historia e tij e jetës është e trishtuar. Ata thonë se dikur e donte një vajzë, por e refuzoi sepse ishte i varfër. Kjo është arsyeja pse ai punoi shumë dhe për shkak se ai është me të vërtetë i zgjuar ai arriti të bëhet një multimilionaire. Për fat të keq, ai kurrë nuk e harroi atë dhe kurrë nuk u martua.

Imagjinoni se si ajo do të reagojë nëse ajo e pa atë tani”, tha burri i saj.

Shpresojmë që kjo histori mësimore t’ju bëjë të shikoni gjërat në një mënyrë të ndryshme. Fakti është se materializmi bëhet një jetë e përditshme në jetën tonë, shohim njerëz, gjërat materiale të të cilave janë gjithçka, por në fakt e vërteta është shumë e ndryshme./gazetametro.net