Agim Bahtiri dhe Selim Pacolli i kthehen muzikës në “Super Sfida” (Video)

Këtë të diele dueli më i fort në mes politikaneve por tani jo në garë për votë por në show-n “Super Sfida”

Loading...

Këtë të diele në ora 20:00 në RTK fillon gara në mes ekipit të Mitrovicës dhe Prishtinës, për ekipin e Mitrovicës do të garojë kryetari i Mitrovicës – Agim Bahtiri, Lumnije Popovci dhe Besnik Beka, ndërsa për ekipin e Prishtinës do të garojë nënkryetari i Prishtinës – Selim Pacolli, Ganimete Musliu dhe Lirak Çelaj.

Për herë të parë ekipi i Showt Super Sfida ka vendosur të i fton në garë mysafir nga Politika, nga promo shihet se pritet një Super Derbi një show i jashtëzakonshëm me të gjitha elementet show, dramë, tension, humor, inati, gëzime, hidhërime dhe ngjarje spektakolare gjëra të tilla shihen vetëm në show
fenomenin “Super Sfida”.

Mos harroni të diele të gjithë para ekranit 20:00 në RTK. /Telegrafi/