Çiklistët konkurrues mund të rrezikojnë shëndetin e kockave? Sipas një studimi të fundit thuhet që po, shkruan New York Times.Mjekët e kockave zbuluan që çiklistët garues kishin kocka më të holla se vrapuesit, transmeton Indeksonline.

Përkundër kësaj, provat shkencore tregojnë që ky aktivitet është i dëshirueshme dhe i domosdoshëm për shëndetin e njeriut dhe është më e preferueshme se vrapimi./Indeksonline/