A është ky fshati më i vizituar në Kosovë (foto)

Fshati Koshtovë nga Komuna e Mitrovicës del të jetë fshati më i vizituar në Kosovë, për faktin se gjenden disa restaurante dhe një pishinë.
Nga gjithsej gjashtë restaurante që gjenden në këtë fshat të bukur,  më të frekuentuarat janë restaurant ‘Ibri’ dhe restaurant ‘No Name’ i cili posedon edhe sallën për dasma dhe ahengje.
Fshati Koshtovë njihen për qetësinë, relaksin, peisazhin e bukur për gjatë lumit Ibër andaj  gjithsesi që ja vlenë që të vizitohet ky fshat me këto ambiente ndër më të bukurat në Kosovë dhe me një meny me shije fantastike.
Më poshtë po ua sjellim disa pamje nga restaurantet në Koshtovë: /PrishtinaPress.eu
Loading...

Restaurant ‘NO NAME’

Fotografia e Restorant "NO NAME"-Koshtovë

 

Fotografia e Restorant "NO NAME"-Koshtovë

 

Restuarant ‘IBRI’

Related image

Related imageRelated image

 

Pishina 

Image result for pishina ne koshtove

Fotografia e Koshtova city