A është Bekim Jashari kryetari më i pasur në Kosovë? Kaq mijëra euro ka të kursyera

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka bërë publike pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit, raporton Gazeta Blic,

Loading...

Jashari posedon tri vetura, të cilat i ka blerë nga të hyrat vetanake. Njëra veturë kap shifrën prej 30.000.00 euro, tjetra veturë 20.000.00 euro, dhe e treta veturë arrin shifrën 16.000.00 euro.

Kryetari Jashari, ka të kursyera në bankë mbi 50 mijë euro.

Nga paga si kryetar, Jashari për 1 vit fiton  1,116.63 euro.

KËTU e gjeni pasurinë e deklaruar nga Bekim Jashari./Gazeta Blic./