71-vjeçari ndërron jetë në xhami

71-vjeçari Kadir Yildiz nga Sivasi në Turqi ka ndërruar jetë pasi u sëmur derisa ishte duke u lutur në xhami.

Momenti i vdekjes së plakut është kapur në kamerën e sigurisë së xhamisë.

Ngjarja ka ndodhur në Turqi, dhe ende nuk dihet nga cila sëmundje ka vuajtur.