29 vjeçari Taulant Kolloni në gjendje kome, ka nevojë për ndihmën tuaj |FOTO

29 vjeçari nga Prizreni, Taulant Kolloni për ndihmën e të gjithëve. Taulanti është në gjendje të rëndë kome dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.

Por shuma e të hollave është e papërballueshme për familjen te tij.

Dërgo SMS në numrin 55001 për t’a ndihmuar atë.

Vlera e një SMS-i është 1Eur. Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Taulantin./Gazetametro.net