Drejtoria e Arsimit në Komunën e Drenasit ka shpall konkursin për mësimdhënës të rinj.

Mësohet se DKA e Drenasit është në kërkim të 29 mësimdhënësve të rinj, të cilët pritet të fillojnë punën në vitin akademik 2019/2020.

Për të parë konkursin dhe kushtet e kërkuara nga drejtoria e Arsimit në Drenas, kliko këtu

(Drenica Press)

No tags for this post.