Një emoji i ri që do të lansohet këtë vit do të përshkruajë një dorë që bën një lëvizje për të përshkruar një ‘penis të vogël’.

Emoji është një nga 270 sosh që po vijnë në të gjithë telefonat këtë vit, siç u zbulua në listën e re zyrtare Emojipedia për 2019-ën, transmeton lajmi.net.

Njoftimi është zyrtar dhe tregon një shtrirje të gjerë të grupeve të përfaqësuara, përfshirë njerëzit me aftësi të kufizuara.

Përditësimet e reja të ndryshme u kërkuan nga Apple që paraqiti një sërë projektimesh pas konsultimi me një numër fushash dhe bamirësish për këtë çështje.

Phil Talbot, kreu i komunikimit në fushën e barazisë, ka thënë: ‘Deshëm apo s’deshëm, emoji janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme digjitale’. /Lajmi.net/