Dy fshatra të komunës së Skenderajt në flakë, digjen haktarë të tërë të maleve (VIDEO)

Malet e dy fshatrave të komunës së Skenderajt, Krasaliqit dhe Prellocit gjatë ditës së sotme...

Skenderaj, lirohet nga burgu Sabit Geci

Është liruar nga burgu edhe një ish-ushtar i UÇK-së i cili akuzohej për krime lufte....

Skënderbeu në Skënderaj

Kjo konferencë që po mbahet sot këtu në Skënderaj, paraqet një rëndësi të dyfishtë për...

Lajmet e Fundit

Sport

Sport

Teknologji

Opinione

Skënderbeu në Skënderaj

Kjo konferencë që po mbahet sot këtu në Skënderaj, paraqet një rëndësi të dyfishtë për qytetin tonë. E para: Duke organizuar këtë konferencë, komuna...

Drenica Kulturë

Drenica Sport

Shqiptare

Kuriozitete

Gatime