WhatsApp numër 1 në “Video Calling”

Përdoruesit e WhatsApp po shpenzojnë shumë kohë në video calls.

Në total , 1.2 bilionë përdoruesit e aplikacionit po shpenzojnë më shumë se 340 milionë minuta në ditë duke bërë më shumë se 55 milionë video calls , raprton TechSOT.AL.

Për ta festuar këtë arrrijte, WhatsApp më në fund po updaton këtë aplikacion për të bërë video call më të lehtë.

Tani opsioni i video calling do të sgfaqet afër opsionit të voice calling brenda chateve në Android, sipas TechSot.al.

Ky update vjen pas 6 muajsh që WhatsApp solli opsionin e video calling.

WhatsApp është shumë i njohur ë Brazil dhe Indi , aty ku jo të gjithë mund të aksesojnë telefonat e fundit.

WhatsApp sipas burimeve të TechSot.al u shpreh se u desht kaq kohë që ky opsion të updatohej në mënyrë që këtë opsion ta përballonin të gjithë , jo vec ato që kanë telefonat më të fundit.

Lexo tjetër  Formula 1 do të bashkëpunon me Snapchat