Vushtrri, ia djegin restorantin me benzinë

Fotografi nga arkivi
Fotografi nga arkivi

Policia raporton se në Vushtrri të dyshuar të panjohur me një kubëz betoni kanë thyer një dritare të lokalit (restorantit) pronë e ankuesit më pas të dyshuarit kishin gjuajtur brenda lokalit tri shishe me lëndë djegëse me ç’ rast lokalin e kishte përfshirë zjarri.

Sipas ankuesit zjarri kishte përfshirë një sallë të ahengjeve.

Nuk raportohet për të arrestuar e as të lënduar.

Lexo tjetër  Ky është dallimi mes rrugëve të Skenderajt dhe të Klinës, njëra plot borë e tjetra e pastruar (VIDEO)