Vogëlushi nga Kosova me 41 mijë ndjekës në instagram – FOTO

Vetëm katër vjeç por pas ka mijëra përcjellës në Instagram, më saktësisht më shumë se 41.000, Andi është nga Kosova por jeton me familjen në Suedi, dhe për prezencën e tij në rrjete sociale përkujdeset nëna e tij.

Ne kemi përzgjedhur vetëm disa nga më shumë se 1000 fotot në llogarinë e tij @engjiandy, dhe nëse dëshironi të bindeni se ai është duke sfiduar fotomodelët profesionist vetëm hedhjani një sy llogarisë së tij në instagram.

0a

0b

0c

0d

0e