Vjen lajmi i shumëpritur për KF Drenicën

Pas lajme negative që kemi lexuar këto javë për klubin e futbolllit KF Drenica, sonte vjen një lajm shumë i mirë për dashamirët e këtij klubi.

Nën drejtim e kryetarit të Skenderajt, Bekim Jashari, sapo ka përfunduar kuvendi i klubit ku dhe janë zgjedhur edhe organet e reja drejtuese kryesinë dhe bordi në përbërje:

Kryetar i klubit u zgjodh Ilir Veliu dhe nënkrytarët: Rexhep Birinxhiku, Azem Rukolli, Ismet Mustafa, Mihane Kodra-Bekteshi, Fidaim Imeri, Haki Haxhiu.

Bordi drejtues më këtë përberje: Hajrullah Lushtaku, Afrim Syla, Safet Sinani
Mentor Selimi, Mustaf Bajraktari, Naser Deliu, Adnan Bislimi, Enever Mula
Shaban Hamza, Berat Lushtaku, Nazmi Jonuzi, Haradin Deliu, Bedri Zenullahi
Ibush Kabashi, Ragip Veseli.

Drejtor sportiv Tahir Lushtaku.

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

 

Lexo tjetër  Bunjaku: Nëse ky futbollist i Kosovës vazhdon kështu, unë nuk do ta ftojë më!