Vazhdojnë investimet e Komunës së Drenasit në infrastrukturë, ja në cilin fshat po asfaltohet kjo rrugë (FOTO)

Punimet në rregullimin e rrugës që lidhë fshatrat Abri dhe Likoc po vazhdojnë.

Komuna e Drenasit për rregullimin e kësaj rrugë ka angazhuar kompaninë “M.Shala”.

Ajo është në fazën ku shtrohet zhavor, dhe shumë shpejtë do të jetë gati për asfaltim./Drenicapress.info

Fotografia e M.Shala

Fotografia e M.Shala

Fotografia e M.Shala

Fotografia e M.Shala

Fotografia e M.Shala

Fotografia e M.Shala

 

Lexo tjetër  15 vjeçari B.H. ther 17 vjeçarin A.S.