U përurua libri “Marsi i ditëlindjëve” i autorës Emine Imeri

Në përurimin e librit “Marsi i ditëlindjëve” i poetës Emine Imeri, të pranishëm ishin, Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, kryesuesja e kuvendit komunal, Fatbardha Haliti, drejtorë Komunal, asmblistë, deputetë, profesorë dhe shumë qytetarë.

Poetja, Emine Imeri, në fjalimin e saj pohoi se këtë libër i’a ka dedikuar dëshmitares së luftës së lavdishme të Familjes Jashari, Besarta Jashari.

Ky libër përmban poezi të shumta për Familjen emblematike Jashari.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

 

Lexo tjetër  Vajza e Adem Jasharit lind fëmijë në ditën e Epopesë së UÇK-së