Thaçi dhe Ministrja e Mbrojtjes së Sllovenisë flasin për ushtrinë e Kosovës

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka pritur në takim Ministren e Mbrojtjes së Republikës së Sllovenisë, Andreja Katic.