Stërvitja e Feronikelit në Budva (FOTO)

Dita e tretë e qëndrimit në Budva, për lojtarët e Feronikelit ka vazhduar me seancën e rregullt stërvitore, e cila filloi në ora 09:00 dhe përfundoi në 10:30.

Stërvitjet janë shoqëruar me vrapime të lehta në fushë, me ushtrime fizike dhe në fund me lojën e zhvilluar mes lojtarëve të ekipit.

Nikli po stërvitet edhe pasdite, prej orës 15:00 kur dhe janë të programuar stërvitjet.

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

 

Lexo tjetër  Skenderaj, vëllai i Haki Imerit akuzon rëndë LDK-në, thotë se u shfrytëzuan prej tyre