Sqarim me rëndësi!

Kupola e verdhë është shkëmbi, ndërsa tjetra është Xhamia e Kibles, e ndërtuar nga Omeri r.a.. Musalaja e grave në vend të hapur dhe e gjithë sipërfaqja quhet xhamia e Aksa, e cila në tërësi ka disa xhami brenda saj.

Hoxhë Genc Plumbi

Lexo tjetër  Shpëtohen afro 2,500 migrantë në Mesdhe