Sot bëhet promovimi i gatesës “Shije Shqiptare ”

Nën patrontin e Kryeministrit Ramush Haradinaj, në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, sot më 2 prill 2018, bëhet promovimi i gatesave tipike shqiptare “Shije Shqiptare”.

Hapjen e ceremonisë do ta bëjë kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj.

VENDI: Hotel Sirius / Restaurant Hera
KOHA: 18:30

Lexo tjetër  Bashkëpunimin kulturor ndërmjet Kosovës dhe Luginës së Preshevës