Smartfonat kinezë pushtojnë tregjet botërore

Smartfonat kinezë pushtojnë tregjet botërore falë cilësisë dhe çmimit të tyre.

Smartfonat e prodhuar në Kinë po hyjnë shpejt në tregjet e huaja, falë cilësisë dhe çmimit të tyre.

Të dhënat tregojnë se smartfonat kinezë përbëjnë 48 për qind të vëllimit të përgjithshëm të dërgesave në tremujorin e dytë, ndërkohë që “Xiaomi”, “Vivo”, “OPPO” dhe “Huawei” janë markat më të njohura të smartfonave kinezë jashtë Kinës.

Lexo tjetër  Android N do të mundësojë tiparin e ngjashëm me 3D Touch