Skenderaj, paralajmërohet ndërprerje e rrymës

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.  Në njoftimin zyrtar të cilin e transmeton Drenica Press thuhet se më 16.04.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Prekazi (Kodi: 74000003)prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prekaz i Ulët, Prekazi i Epërm,  Mikushnica dhe Lubaveci.

Arsyeja e ndërprerjes: ngritjes së shtyllave të reja 10kV.

Lexo tjetër  Incidenti te Ambasada Amerikane në Prishtinë, flasin zyrtarët