Skenderaj, një lajm fantastik për Alban Beqirin nga fshati Baks (FOTO),

Alban Beqiri nga fshati Baks i Skenderajt duke se e ka fituar betejën për jetë, duke u shëruar nga sëmundja që vuante. Sipas familjarëve të Albanit thuhet se “Albani se shpejti do të kthehet në Kosovë. Tani është qeshtje ditësh. Albani është sheruar dhe tani doktoret janë duke e përcjell gjendjën se si po shkon pas sherimit, transmeton DRENICA PRESS.
Familja BEQIRI i falenderon SH.H.K.D, kryetarin Kadri Dogani dhe stafin e saj si dhe falenderim te veçantë për të gjithë DONATORET vullnetëmirë, SHOKË E DASHAMIRË të cilët përmesë kontributit të tyre e bënë të mundur mjekimin e vëllaut-djalit tonë.

#E #RËNDËSISHME!
Rregull strikt i dhënë nga doktorët përgjegjës për mjekimin e Albanit.
Pas kthimit në KOSOVË, Albani do të IZOLOHET në dhomë speciale për 3 muaj rresht dhe në mënyrë #STRIKTE është e ndaluar kontakti më njerëz tjerë, madje as me antarë të ngushtë të familjes. Kjo bëhët për tu mbrojtur nga infeksionet, gripet dhe bakteret që gjendën tek përsonat tjerë. Në raste të tilla një grip mundë të jetë fatal.
Jemi të vedijshëm për kontributn e secilit si dhe për deshirën për ta takuar Albanin, mirpo çdo pacient i cili realizon transplant duhet të ju përmbahet këtyre rregullav për ta ruajtur shëndetin e tijë.

JU LUTËMI PËR MIRËKUPTIM!
Përherë mirënjohës: FAMIJA BEQIRI”.

Lexo tjetër  Arrestohen nëntë persona për vjedhje të rënda në dy termocentralet e KEK-ut