Si ta shfrytezoni në maksimumin Snapchat-in në tregun e aksioneve në 3 hapa të thjeshtë

Vetëm një javë e gjysmë më parë Snap, kompania që krijoi Snapchat, doli jashtë në bursë me IPOs më të mëdha të vitit 2014. Me një çmim fillestar prej 17 dollarë, vlera e kompanisë ka arritur 3.4 miliardë dollarë, e cila ka tejkaluar rezultatet e Google në vitin 2004 nga 2.9 miliardë dhe Twitter në vitin 2013 për 1.9 miliardë. Pas ditës së parë të çmimit të tregtimit për aksion ka qenë në gjendje të rritet në 29$, të cilin kompania ka arritur vlerën prej 30 miliardë $.

Të gjithë lexuesit e Zeri kanë mundësi të përdorin Snap-in në bursa në 3 hapa të thjeshtë:

 

1. Klikoni në linkun këtu
2. Plotësoni aplikimin
3. Shkarko 50 euro të tregtimit me aksionet e Snap-it (të ashtuquajtura CFD-i) tregtoni falas dhe të gjithë fitimet  së bashku me 50 euro ju mund të tërhiqni pasi te keni arritur vëllimin e  caktuar të tregtisë.

Image

‘Pa dyshim, suksesi i Snapchat-it do të varet nga numri i përdoruesve siç është rasti me kompanitë e tjera të internetit. Në fakt, nga qershori i vitit 2015 deri në fund të vitit 2016 numri i përdoruesve të përditshëm aktiv të  Snapchat është rritur nga më shumë  se 68%, me 94 për 154 milionë. Megjithatë, nga perspektivat rritja e ardhshme në numrin e përdoruesve mund të jetë një sfidë, pasi në gjysmën e dytë të vitit 2016, numri i tyre u rrit në më  shumë se 5 milion e cila ishte shumë më poshtë se 15 milionë që është mesatarja’, thuhet nga FXLider.

Brendi i Snap tani është më i vlefshem se Twitter, Ferrari dhe American Airlines.

Image

‘Gjatë vitit 2016, 98% e të ardhurave të kompanisë erdhën nga reklamat. Të ardhurat gjatë vitit të fundit kanë bërë rritje të ndjeshme në 404.4 milionë dollarë, por janë ndjekur edhe nga  rritja e kostove operative  520.4 milionë dollarë’, thuhet nga FXLider.

Lexo tjetër  Risia më e re në Facebook

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në levat financiare dhe mbajnë një nivel të lartë të rrezikut për kapitalit tuaj sepse çmimet mund të bëhen të pafavorshme për ju. Ju mund ti humbisni të gjitha paratë, por jo më shumë se kapitali në llogarinë tuaj tregtare. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se i keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilloheni në formë të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLider nuk pranon asnjë përgjegjësi për përdorimin e këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për saktësinë ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të vetë.