Shtyhet sërish projektligji për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”

Qeveria ka shtyrë për javën tjetër, shqyrtimin e propozimit për t’i proceduar Kuvendit të Kosovës mendimin lidhur me projektligjin për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Zv/kryeministri Fatmir Limaj ka thënë se në Projektligj ka nevojë që të punohet edhe pak dhe janë tri apo katër nene që duhet të rishikohen.

“Janë këto nene qe duhet të rishikohen. Këtu nëse shikohet neni 4, 5, 6 dhe 7 që duhet të rishikohen”, ka thënë ai.

Ai ka kërkuar që në javën tjetër të flitet për këtë projektligj.

Lexo tjetër  Mali i Zi nesër zyrtarisht anëtar i NATO-s