Shqiponjat në përkrahje të Drenicës edhe në Prizren! (Video)

Drenica barazoi më Lirinë në Prizren dhe meritë për këtë kanë edhe tifozët e Drenicës Shqiponjat që udhëtuan në numër të madhë drejt Prizrenit për ta përkrahur ekipin

Lexo tjetër  Drenas, grinden në Facebook, policia parandalon më të keqen