Shokohet Ministri i Rusisë: Vendimi i Turqisë thikë pas shpine

Ministria e Jashtme e Rusisë ka reaguar pas vendimit të Turqisë për kufizimin e produkteve të produkteve ruse përfshirë grurin.

“Ajo çfarë ka bërë Ankaraja në lidhje me importet e Rusisë duket si një thikë pas shpine” ka thënë Ministri rus i Bujqësisë Alexand Tkachov.

Ai megjithatë ka thënë se Rusia është në gjendje t’ia dalë në krye me situatën e re dhe se mund të gjejë tregje të reja.

“Nuk e kemi pritur këtë. Në një mënyrë kjo është një thikë pas shpine, ne shpresojmë se do të kemi normalizim të raporteve Turqi –Rusi” ka theksuar Ministri rus.