Shikojeni si e kallë atmosferen Vedati i Stucave (Video)

Grupi humoristik “Stupcat” janë personazhet më të pëlqyera kur bëhet fjalë për humor.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet se si “Stupcat” ndezin atmosferen jo vetëm me humor por edhe me këngë e vallëzim, transmeton Magazina.al

E si duket aktori Vedat Bajrami, ka telent edhe për diçka tjetër përveç humorit, ai shihet se di mirë të vallëzojë dhe ndez publikun e pranishëm në këtë restaurant./Magazina.al/

Lexo tjetër  Nxehet situata: Moderatori vesh një bluz, Albulena Haxhiu reagon keq