Shihni se çfarë i bën ujku këtij automjeti në rrugën e ‘Kombit’

Një aksident i frikshëm ka ndodhur në Rrugën e Kombit.

Një makinë tip ‘Benz’ i prodhimit të vitit 2017 ka përplasur një ujk. Pamjet se çfarë kanë ndodhur janë vërtetë të frikshme.

Makina thuajse është shkatërruar në pjesën e parë dhe ujku ka ngordhur si pasojë e përplasjes së fortë.

 

Lexo tjetër  Oficeri serb tentoi të përdhunojë shqiptaren, sot sëpata që i preu kokën është simbol i fshatit