Seanca e Kuvendit vazhdon të hënën

Zyra për media dhe marrëdhënie me publikun e Kuvendit të Kosovës, përmes një njoftimi për media ka informuar se vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Republikës së Kosovës, do të bëhet të hënën në ora 10:00, me vetëm një pikë të rendit të ditës:

Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.

Lexo tjetër  Distria Krasniqi e fiton të ARTËN në Grand Prixin e Turqisë