Rrahja e Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit bëhet lojë kompjuterike

Rrahja në studio e Frashër Krasniqit me Milaim Zekën ka shtyrë një grup të rinjsh që të krijojnë një lojë kompjuterike.

Aplikacioni është aktiv tani në android dhe shpejt pritet të krijohet për iOS.

Loja përmban edhe shprehje ofenduese, si: “ti je lopë”, “ti je hajvan”, “ti je budall”. /IO

 

Lexo tjetër  Shkrimtari nga Drenica, Azem Deliu nënshkruna kontratë me një shëpi botuese në Londër