Roboti i prezantuar nga Toshiba në CES 2015 (Video)

Toshiba ka bërë prezantimin e një roboti në ngjarjen më të madhe teknologjike CES 2015 në Las Vegas.
 Prezantimi e ka bërë vet, duke folur për atë se çka është në gjendje të bëj si dhe çfarë punësh mund të kryej në të ardhme.
Për më shumë shih videon më poshtë

 
Loading...