Rekord botëror: Njeriu me më së shumti dhëmbë (VIDEO)

Vijay Kumar nga India ka 37 dhëmbë në gojën e ti.

Loading...

Kumar llogaritet të ketë dhëmbë në gojën e tij pesë më shumë se personi mesatar dhe në përgjithësi më shumë se kushdo tjetër në botë, transmeton Klan Kosova.

Vijay thotë se ai aplikoi për titullin e Rekordeve të Guinness, për shumicën e dhëmbëve në gojën e tij, pasi zbuloi rekordin e mëparshëm të 36 dhëmbëve të Chassidar Danabalan  dhe ishte i sigurt se ai do ta sfidonte atë.

Për më shumë ja pamjet e publikuara më poshtë: