Ramazani në një familje kosovare |Video

Shasivar Kabashi nga Theranda agjëron së bashku me dy prindërit e tij më shumë se 10 vite.

Iftaret dhe syfyret i presin së bashku dhe Shasivari thotë se ndjehet shumë mirë në ambientin e ngrohtë familjar.

 

Lexo tjetër  Lladrovci beson në pafajësinë e ish-kryeministrit Ramush Haradinaj